Feys Brandstoffen
Deerlijk - Over Feys Brandstoffen

Waregemstraat 393
8540 Deerlijk

0475738840
056712263
056712264
     

Uw specialist voor de verkoop van mazouttanks en brandstof

Een ruim gamma aan verschillende verwarmingstoestellen hebben in veel woningen de traditionele houtkachel vervangen. Centrale verwarming op vloeibare en gasvormige brandstoffen zijn wijdverspreid en ook groenere alternatieven winnen aan belang. Feys Brandstoffen levert mazout, diesel, petroleum en andere vloeibare en gasvormige brandstoffen (stookolie, kolen, vetten, oliën, petroleum, enz). Voor alternatieve verbrandingsketels zijn er ook houtpellets beschikbaar.

Feys Brandstoffen is na jaren in het vak een echte specialist geworden in brandstoffen en verwarmingstoestellen. We beperken ons dan ook niet tot het leveren van allerlei houtsoorten en andere brandstoffen. Bij ons kunt u ook terecht voor de verkoop van de beste mazouttanks en reservoirs. Een mazouttank is een uitstekende investering voor particulieren en bedrijven. Heeft u een eigen tank ter beschikking, dan koopt u brandstof aan wanneer de prijs het laagst is. Een mazouttank heeft echter wel nood aan een regelmatige controle. Als erkend controleur houden we uw tank in perfecte staat en verhelpen we snel en grondig eventuele problemen.

Neem contact met ons op voor meer informatie over uw brandstoffen of mazouttank, of plaats uw bestelling per telefoon of via deze site. Reken op het vakmanschap van Feys Brandstoffen voor een snelle service en uitstekende kwaliteit!